Monday, November 8, 2010

Ukse taga

Juba pealkirja pannes saime naerda, kuna Maria süüdistas mind enda psm'i varastamises - toimus aga see juhuslikult,kuna minul ei olnud tema msni nimest aimugi:) Mind inspireeris olukord,et me istume klassi 116 ukse taga, kus meil hakkab 16.15 tund - jah, me ei viitsi minna kuskile vaid konutame korralikult koolis,vähemasti ei raiska me raha! 
Tänase päeva tippsündmus hetkeseisuga oleks minu ja Maria geniaalne idee teipida kinni pikendusjuhe!:) Nimelt küsisime endale valvelauast pikendusjuhtme, sest kavatseme Enese teostamise loengus aega veeta oma parimate sõprade - arvutite seltsis.Kahjuks pole meie kummagi sõber võimeline vastupidama 16.15-19.15 ilma toitmata <- söödikud nagu meie isegi.Pikendusjuhe, mis meile anti, oli aga puruks- esialgu küsiti muidugi meilt :"Mis sellega eelmine kord juhtus?" Nagu ikka Laura ja Maria naeratasid kohmetunult ja ütlesid,et eelmine kord nägi see samasugune välja. See ajendaski meid seda ilmaimet remontima ja otsustasime kapist teipi tuua ja koolivara paremaks muuta:)


Maria tore sõber ütles meile, et oleme KULDAJUD - nii ilusat komplimenti pole me juba ammu saanud!

Pean siia lisama ka,et terve selle aja kui blogisin Maria soigus ja inises siin kõrval ja nüüd kui hakkan lõpetama, on ta enamvähem vait - ta mängib fb's mängu How fast you klick? - tema tulemus oli 67ja minul..üks hetk..79! almighty 79:)

Lähen ise nüüd bloggerist kaugemale ja lasen Maria siia piltidega tegutsema:)



Kaunis pikendusjuhe



Koolivägivald

No comments:

Post a Comment