Monday, October 25, 2010

Jätkame koolis... (Laura ja Maria together !!!)

Passime mõttetalgute ukse taga... Sisse me ei lähe, sest me pole talgulised, me pigem mulgid ja noh.... mõtteid ka pole.Ootame loengut "enese teostamine" suure huviga kuna meil on suured plaanid ennast teostada.... JUST KIDDING !! :). (Maria tühik piniseb ja Laura kommenteerib seda juba teist korda). Laura itsitab mu kõrval, sest ta sõber tegi Orkutis tšikibriki. 
Laural on jälle kõht tühi ja Marial ka. Tahaks täiega rummikooki. Rääkides rummikoogist..... Põhjus, miks me Lauraga nii ülemeelikud oleme ongi RUMMIKOOK !! Väike tükk kooki ja švips sees. Jeesus, see aeg venib !
Saime just voodilinu vahetada !! Kahjuks alasti meest me katsuda ei saanudki, seda tegi meie oma isiklik Puškin. Aaaa.... tegelt ei ole kahju ka, tegemist oli siiski nukuga. Ilmselgelt oli Maria megavaimustusest väikesest titanukust, kellel olid Laura silmad ja Maria ninnunännutas lapse surnuks. :):) Nüüd on see titt surnud ja me saime kohe praktiseerida palsameerimist.... (laugh)
Kõht on nii tühi, et sööme oma sõnu juba...nämmnämm. Vahepalaks lisame mõned pildid meist endist (PS! Laural on üliavar dekotlee. MITTE PIILUDA !!)


Kohe näha, kes meist rikutud on...

Prill prill piripill

Dekoltee ja enesed teostatud ! (PS! Käskisin Laural kõige avarama dekoltee selga panna !!)
Mulgilised nagu me oleme, ei tule meil midagi tarka, parimad palad tulevad romantilistel öödel. Arvan, et kui enese teostamise loeng inspireerib, siis jätkame oma lõbusat blogitsemist.
LAURA JA MARIA SOOVIVAD KÕIKE KÕIGE PAREMAT, LOVE YOU ALL !!

No comments:

Post a Comment